Genomax

Zapratite nas:

YEA Protein Neutral 1kg + Chocolate Flavor 1kg

Praškasta smeša za pripremu proteinskog napitka. YEA PROTEIN je protein koji je dobijen ekstrakcijom iz nutritivnog kvasca vrste Saccharomices cerevisiae. Protein kvasca je mikrobnog izvora, koji je pouzdan, održiv i ekološki prihvatljiv. Ima visok sadržaj proteina i sadrži sve esencijalne i neesencijalne aminokiseline neophodne za funkcionisanje ljudskog organizma. Protein kvasca sadrži i 23,3% aminokiselina razgranatog lanca (BCAA), leucin, izoleucin i valin, koji igraju važnu ulogu u sintezi mišićnih proteina.

Zbog višestrukih prednosti, posebno je pogodan za osobe izložene većem psiho-fizičkom naporu, fitnes populaciji, osobama alergičnim ili intolarentnim na laktozu i gluten, za vegane, za osobe koje žele da povećaju dnevni unos proteina, za stariju populaciju kao i za rekonvalescente.

YEA PROTEIN ne sadrži šećere, alergene, veštačke boje. Dodatak postbiotika pomaže u održavanju dobrog funkcionisanja gastrointestinalnog trakta i imunog sistema. Vlakna u YEA PROTEINU potiču od polisaharida beta-glukana. Beta glukani su prirodni imunomodulatori, jer stimulišu aktivnost imunoloških ćelija u organizmu i pomažu u borbi protiv različitih infekcija. Pored toga, beta-glukani mogu pomoći u regulaciji nivoa šećera u krvi, poboljšanju nivoa holesterola i triglicerida, kao i smanjenju upala u organizmu.

8.900,00 RSD
Besplatna dostava

Opis

Naziv proizvoda: YEA PROTEIN, ukus neutral + ukus čokolada

Namena proizvoda: Praškasta smeša za pripremu proteinskog napitka. YEA PROTEIN je protein koji je dobijen ekstrakcijom iz nutritivnog kvasca vrste Saccharomices cerevisiae. Protein kvasca je mikrobnog izvora, koji je pouzdan, održiv i ekološki prihvatljiv. Ima visok sadržaj proteina i sadrži sve esencijalne i neesencijalne aminokiseline neophodne za funkcionisanje ljudskog organizma. Protein kvasca sadrži i 23,3% aminokiselina razgranatog lanca (BCAA), leucin, izoleucin i valin, koji igraju važnu ulogu u sintezi mišićnih proteina. Zbog višestrukih prednosti, posebno je pogodan za osobe izložene većem psiho-fizičkom naporu, fitnes populaciji, osobama alergičnim ili intolarentnim na laktozu i gluten, za vegane, za osobe koje žele da povećaju dnevni unos proteina, za stariju populaciju kao i za rekonvalescente. YEA PROTEIN ne sadrži šećere, alergene, veštačke boje. Dodatak postbiotika pomaže u održavanju dobrog funkcionisanja gastrointestinalnog trakta i imunog sistema. Vlakna u YEA PROTEINU potiču od polisaharida beta-glukana. Beta glukani su prirodni imunomodulatori, jer stimulišu aktivnost imunoloških ćelija u organizmu i pomažu u borbi protiv različitih infekcija. Pored toga, beta-glukani mogu pomoći u regulaciji nivoa šećera u krvi, poboljšanju nivoa holesterola i triglicerida, kao i smanjenju upala u organizmu.

Način upotrebe: 1 doza sadrži 30 grama. Pomešati 30g proizvoda (1 mericu) sa 300ml vode ili Vašeg omiljenog napitka. Nakon 10 sekundi mešanja, napitak je spreman za primenu.
Doza se može uzimati 1-3 puta dnevno.

Napomene: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu, kao i zdrav način života. Proizvod ne treba da uzimaju osebe osetljive na neki od sastojaka. Držati van domašaja dece.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu, van domašaja dece.

Nutritivne tabele za pojedinačne proizvode možete pogledati ovde:
YEA Neutral
YEA Chocolate flavor

Preporučujemo vam

Tražite veganski protein koji se može meriti sa efikasnošću proteina surutke?

Na pravom ste mestu!!!
0
    0
    Korpa
    Tvoja korpa je praznaNastavi sa kupovinom