Genomax

Zapratite nas:

YEA Protein Chocolate Flavor 1kg

Praškasta smeša za pripremu proteinskog napitka. YEA PROTEIN je protein koji je dobijen ekstrakcijom iz nutritivnog kvasca vrste Saccharomices cerevisiae. Protein kvasca je mikrobnog izvora, koji je pouzdan, održiv i ekološki prihvatljiv. Ima visok sadržaj proteina i sadrži sve esencijalne i neesencijalne aminokiseline neophodne za funkcionisanje ljudskog organizma. Protein kvasca sadrži i 23,3% aminokiselina razgranatog lanca (BCAA), leucin, izoleucin i valin, koji igraju važnu ulogu u sintezi mišićnih proteina.

Zbog višestrukih prednosti, posebno je pogodan za osobe izložene većem psiho-fizičkom naporu, fitnes populaciji, osobama alergičnim ili intolarentnim na laktozu i gluten, za vegane, za osobe koje žele da povećaju dnevni unos proteina, za stariju populaciju kao i za rekonvalescente.

YEA PROTEIN ne sadrži šećere, alergene, veštačke boje. Dodatak postbiotika pomaže u održavanju dobrog funkcionisanja gastrointestinalnog trakta i imunog sistema. Vlakna u YEA PROTEINU potiču od polisaharida beta-glukana. Beta glukani su prirodni imunomodulatori, jer stimulišu aktivnost imunoloških ćelija u organizmu i pomažu u borbi protiv različitih infekcija. Pored toga, beta-glukani mogu pomoći u regulaciji nivoa šećera u krvi, poboljšanju nivoa holesterola i triglicerida, kao i smanjenju upala u organizmu.

5.900,00 RSD
Besplatna dostava

Opis

Naziv proizvoda: YEA PROTEIN, ukus čokolade

Sastojci: Protein izolovan iz kvasca Saccharomices cerevisiae, Lactobacillus LB Fermentate, aroma čokolade, surkaloza.

Namena proizvoda: Praškasta smeša za pripremu proteinskog napitka. YEA PROTEIN je protein koji je dobijen ekstrakcijom iz nutritivnog kvasca vrste Saccharomices cerevisiae. Protein kvasca je mikrobnog izvora, koji je pouzdan, održiv i ekološki prihvatljiv. Ima visok sadržaj proteina i sadrži sve esencijalne i neesencijalne aminokiseline neophodne za funkcionisanje ljudskog organizma. Protein kvasca sadrži i 23,3% aminokiselina razgranatog lanca (BCAA), leucin, izoleucin i valin, koji igraju važnu ulogu u sintezi mišićnih proteina. Zbog višestrukih prednosti, posebno je pogodan za osobe izložene većem psiho-fizičkom naporu, fitnes populaciji, osobama alergičnim ili intolarentnim na laktozu i gluten, za vegane, za osobe koje žele da povećaju dnevni unos proteina, za stariju populaciju kao i za rekonvalescente. YEA PROTEIN ne sadrži šećere, alergene, veštačke boje. Dodatak postbiotika pomaže u održavanju dobrog funkcionisanja gastrointestinalnog trakta i imunog sistema. Vlakna u YEA PROTEINU potiču od polisaharida beta-glukana. Beta glukani su prirodni imunomodulatori, jer stimulišu aktivnost imunoloških ćelija u organizmu i pomažu u borbi protiv različitih infekcija. Pored toga, beta-glukani mogu pomoći u regulaciji nivoa šećera u krvi, poboljšanju nivoa holesterola i triglicerida, kao i smanjenju upala u organizmu.

Način upotrebe: 1 doza sadrži 30 grama. Pomešati 30g proizvoda (1 mericu) sa 300ml vode ili Vašeg omiljenog napitka. Nakon 10 sekundi mešanja, napitak je spreman za primenu.
Doza se može uzimati 1-3 puta dnevno.

Napomene: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu, kao i zdrav način života. Proizvod ne treba da uzimaju osebe osetljive na neki od sastojaka. Držati van domašaja dece.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu, van domašaja dece.

Aktivni sastojci Količina na 100 g Količina po porciji (30 g) Količina po 2 porcije (2x 30 g) Količina po 3 porcije (3x 30 g)
Protein izolovan
iz kvasca
Saccharomyces
cerevisiae
92,15 g 27,6 g 55,3 g 82,9 g
Lactobacilus LB
Fermentate HU
5,6×109 cfu/g**
(90 mg)
1,68×109 cfu/g**
(28 mg)
3,36×109 cfu/g**
(56 mg)
5,04×109 cfu/g**
(84 mg)

* – nutritivna referentna vrednost nije ustanovljena
** cfu – broj bakterija koje formiraju kolonije

 

Nutritivne informacije: 100 g proizvoda Količina po porciji (30 g)
Energija 1736 kJ / 412 kcal 521 kJ / 123 kcal
Masti
– od kojih zasićene masne kiseline
8,9 g
1,7 g
2,7 g
0,5 g
Ugljeni hidrati
– od kojih šećeri
7,1 g
0,6 g
2,1 g
<0,5 g
Vlakna 4,1 g 1,2 g
Proteini 74 g 22 g
So 0,51 g 0,15 g

Preporučujemo vam

Tražite veganski protein koji se može meriti sa efikasnošću proteina surutke?

Na pravom ste mestu!!!
0
    0
    Korpa
    Tvoja korpa je praznaNastavi sa kupovinom