Genomax

Zapratite nas:

O NAMA

INOVATORI U OBLASTI ZDRAVE ISHRANE

Dobro došli u GenoMAX, gde je inovacija u središtu svega što radimo. Nalazimo se u srcu Novog Sada, ali naše ambicije su globalne. Dok mnogi prate, mi postavljamo standarde. Naše putovanje je tek počelo, ali naša vizija je jasna: postati lider u razvoju dodataka ishrani, dizajnirati visoko kvalitetne, efikasne i inovativne proizvode koji pomažu ljudima da vode zdraviji život.
GenoMAX predstavlja poseban deo Premium PHARMA kompanije, koja je za kratko vreme postala jedan od lidera u oblasti farmaceutskih oblika na tržištu Srbije sa svojom linijom proizvoda BIOTA intima, GLUTATION, CLIMAX Control.

GenoMAX je oformljen sa posebnim ciljem za razvoj dodataka ishrani za sportiste i ljude koji imaju specifične zahteve iz oblasti ishrane i suplementacije. Mlada smo kompanija, ali posedujemo snažnu strast i entuzijazam prema istraživanju i razvoju. Jezgro našeg razvojnog tima čine tehnolozi, farmaceuti i nutricionisti sa dugogodišnjim iskustvom. Naša glavna snaga je ovaj tim eksperata koji posvećeno prati najvrednije trendove u svetu iz oblasti zdrave ishrane i suplementacije. Svaka formula, svaka komponenta i svaki proizvod prošao je kroz rigorozno testiranje i analizu kako bismo vam pružili samo najbolje. Naša posvećenost znači da ne pravimo kompromise kada je reč o kvalitetu.

YEA PROTEIN

Sa ponosom vam predstavljamo našu zvezdu u usponu – YEA PROTEIN. Ovaj proizvod nije samo još jedan proteinski dodatak ishrani. On je rezultat našeg strastvenog rada, istraživanja i želje da pružimo najbolji kvalitet. Baziran na proteinu kvasca, veganskog porekla, YEA PROTEIN je inovacija na svetskom tržištu! Sadrži SVE esencijalne i neesencijalne aminokiseline, sa najvišim procentom BCAA! Obogatili smo ga i postbiotikom, kako bismo dobili najbolje rezultate!

NAŠA BUDUĆNOST

YEA PROTEIN je samo prvi korak, a naša misija ne staje ovde.
GenoMAX je posvećen kontinuiranom razvoju, učenju i inoviranju. Sa svakim novim danom, sa svakim novim izazovom, mi postajemo jači, bolji i bliže našoj viziji da oblikujemo budućnost dodataka ishrani.

Zahvaljujemo vam što ste deo našeg putovanja.
0
    0
    Korpa
    Tvoja korpa je praznaNastavi sa kupovinom